38 34 45 05 | Book tid online

Professionel tandregulering i København

Priser fra 23.000,- og mulighed for rentefri finansiering

Hos Tandteam Harley kan vi nu tilbyde tandreguleringer og- retninger med dette ortodontiske system, da vores tandlæge Karsten Harley er blevet certificeret til at yde behandlinger med invisalign.

Har du længe gået med tanker om, at få foretaget en tandregulering, men ikke fået det gjort på grund af de synlige bøjler? Så er vi glade for at kunne tilbyde dig en effektiv tandregulering med den usynlige tandreguleringsskinne, der hedder Invisalign. Invisalign er en kosmetisk tandregulering, der består af et antal af klare gennemsigtige skinner, der gradvist sørger for at rykke dine tænder hen til den ønskede position i løbet af 5-24 måneder.

Kan rette skævheder

Fordelen ved Invisalign er, at den foretage de fleste typer af tandreguleringer, og dermed garantere de fleste af vores patienter et flot og lige smil. Mange kender også til den moderne bøjle, der går under navnet Inman Aligner. Men hvor Inman Aligner kun kan regulere de forreste tænder i munden, og ikke kan benyttes på alle typer af skævheder, kan Invisalign bruges til alle kosmetiske forbedringer af smilet.

Udover at kunne rette mindre kosmetiske skævheder, der kan være i formunden, kan Invisalign skinnen også udføre større tandreguleringer. Herunder er nogle af de mest almindelige årsager til, at vores patienter får en kosmetisk tandregulering med Invisalign skinnen.

Underbid: Hvis undermundens tænder overlapper de øverste tænder og fortænder, er der tale om underbid
Krydsbid: Når den øvre og nedre kæbe er skæv, kan der opstå krydsbid hos nogle mennesker. Ved krydsbid vil de ydre kindtænder møde det indre af tænderne på de underliggende tænder.
Mellemrum mellem tænder: Nogle har meget store mellemrum mellem flere af deres tænder.
Dybt bid: Der er tale om et dybt bid, hvis tænderne i overmunden overlapper de nederste tænder på begge sider.

For mange mennesker kan ovenstående bid forårsage spændingshovedpiner og smerter, fordi der ligger meget pres på tænderne. Alle kan afhjælpes og forbedres med en tandregulering med Invisalign.

Få et godt behandlingsforløb hos Tandteam Harley

I vores klinik begynder alle behandlingsforløb med Invisalign med en konsultation, hvor vi taler om dine ønsker for resultatet. Dernæst vil vi foretage en grundig undersøgelse af dine tænder, som skal sikre, at Invisalign skinnen er den rette behandling for dig. Herefter vil vi få produceret dine skinner, som du løbende skal skifte ud indtil vi har opnået det ønskede resultat.

Søger du en tandlæge, der kan foretage effektive og skånsomme tandreguleringer i København, er vi glade for, at vi hos Tandteam Harley kan hjælpe dig.

Har du spørgsmål til Invisalign og tandregulering eller vil du gerne vide mere om behandlingen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 38 34 45 05.
[buttons]