38 34 45 05

Tandlæge Frederiksberg

– VELKOMMEN TIL TANDTEAM HARLEY

Er du på udkig efter en tandlæge på Frederiksberg, der vægter høj faglighed, skånsomme behandlinger og god rådgivning, er vi den rette tandklinik for dig.

Vores dygtige hold af medarbejdere, står hver dag klar til at give dig den bedste behandling, som er tilpasset dine ønsker og behov. Hos os er det vigtigt, at du føler dig veltilpas, når du sidder i tandlægestolen, og det kommer til udtryk i den måde vi arbejder på.

Vi mener, at en god kommunikation med vores patienter, har en positiv indflydelse på oplevelsen af at være til tandlæge. Vores patienter skal vide, at vi lytter til dem, og at vi vil rådgive ud fra deres ønsker, og ud fra hvad vi mener vil være det bedste for deres tænders sundhed i dag, i morgen og i fremtiden. I vores klinik er der plads til at stille alle de spørgsmål, man kunne have og tid til at svare på dem alle.

Omhu og omsorg

Nogle af de værdier, som vi vægter højt i vores team er, at vi i alle behandlingsforløb skal vise omhu i vores arbejde og omsorg for vores patienten. Er vores patienter trygge og behageligt til mode, vil det bidrage til en behandling, hvor både patienten og vi i klinikken er tilfredse – og det er vigtigt.

For nogle mennesker kan det være grænseoverskridende og direkte angstprovokerende at komme til tandlæge. En tidligere dårlig oplevelse med smerter eller manglende information, har resulteret i, at mange mennesker af frygt ikke kommer til de regelmæssige tandtjek. Det vil vi meget gerne hjælpe med at ændre. Har du tandlægeskræk skal du vide, at vi kan hjælpe dig med at få bugt med den og med at genopbygge den tryghed og tillid, som er det bedste udgangspunkt for et godt behandlingsforløb.

Bred vifte af kompetencer

Hos Tandteam Harley har vi gennem løbende efteruddannelse sikret os kompetencer inden for rigtig mange behandlinger – der både kan forbedre dine tænder sundhed og forbedre dine tænders udseende.
Vi kan tilbyde vores patienter behandlinger alt lige fra de almene tandbehandlinger og-rensninger til de mere dybdegående behandlinger som implantater og kirurgi. I vores klinik er vi dermed kvalificeret til at kunne hjælpe vores patienter med alle behandlinger inden for de samme fire vægge. Uanset hvilken behandling du skal igennem, kan du være sikker på, at det er din egen tandlæge, der vil foretage dine undersøgelser og behandlinger.

Her finder du os


Du kan finde vores hyggelige klinik på Borups Allé 1 i København N lige ved Nuuks Plads. Vi er dermed placeret centralt på grænsen mellem Nørrebro og Frederiksberg, hvilket gør det nemt for vores patienter at finde vores klinik. Uanset om du søger en dygtig tandlæge på Frederiksberg eller på Nørrebro, vil du hurtigt komme frem til os. Er du med offentlig transport vil du blive sat af ved døren med bus 8A, der hele tiden kører. Du skal blot stå af ved Rantzausgade, og så vil vores klinik kunne findes lige rundt om hjørnet.

Vil du gerne være patient i vores klinik, eller har du spørgsmål til en behandling, er du velkommen til at kontakte os på 38 34 45 05.
[buttons]