38 34 45 05

Hygiejne

God hygiejne – en del af en god behandling

En stor del af at give vores patienter den bedste behandling ligger i rengøringen og hygiejnen både i klinikken og blandt medarbejderne. Hos Tandteam Harley vægter vi god hygiejne meget højt, og vi anser det som en vigtig del af vores arbejdsgang altid at have fokus på renlighed.

Det er helt afgørende for en tandlægeklinik at have rene omgivelser og sterilt udstyr – uden dette ville det ikke være muligt at udføre vores arbejde på forsvarlig vis. Det betyder i praksis, at alle vores instrumenter og alt teknologisk udstyr steriliseres mellem hver behandling. I klinikken er det blevet en helt naturlig del af hverdagen og behandlingerne, at vi sørger for, at der er klar til den næste patient med alt, hvad det indebærer. Lige så vigtigt det er for os at kende den næste patients historik, lige så vigtigt er det, at vi har gjort omgivelserne klar til patienten.

Det skal gerne være en tryg og behagelig oplevelse at træde ind ad døren i vores klinik, og vi ved, at vores patienter har tillid til, at vi sørger for at yde vores bedste – alt lige fra en god kommunikation og behandlinger af høj kvalitet til rene omgivelser, der tillader os at praktisere, det vi er bedst til – at pleje dine tænder.

Gennem klart definerede procedurer og brugen af engangsmaterialer, sikrer vi i klinikken, at alle krav til rengøring og sterile instrumenter altid efterleves, så vi kan give dig den bedste behandling.

[buttons]