38 34 45 05

Forebyggelse

Tænder, som får den rigtige behandling og modtager regelmæssige tandlægetjek, kan holde hele livet.

Mange tandsygdomme kan nemlig afsløres i god før de for alvor bryder ud, og regelmæssige tandlægetjek kan derfor være med til at sætte fokus på begyndende huller og paradentose og dermed skåne dig for ubehagelige behandlinger og dyre regninger.

De mest almindelig tandsygdomme er:

  1. Huller i tænderne, også kaldet caries
  2. Tandkødsbetændelse, også kaldet gingivitis
  3. Ødelæggelse af tandens knoglefæste, også kaldet paradentose

Det kan være svært at gardere sig 100% mod sygdomme, men hos Tandteam Harley vil vi gerne hjælpe dig med at undgå disse meget udbredte sygdomme, og dette gør vi bl.a. ved grundig forebyggelse ved vores regelmæssige tandtjek. Vælger du ikke at møde op, er der stor risiko for, at bakterierne spreder sig og danner grundlag for sygdom i tænder og mund. Du synes måske, at det er dyrt at gå til tandlæge, men én ting er klar, det er langt billigere at forebygge end det er at behandle!

Det allervigtigste er at have et grundigt kendskab til renholdelse af sine tænder, og vi giver derfor gerne en udførlig vejledning til, hvordan du bedst børster tænder og bruger tandtråd, så der forbliver rent mellem både tænderne og langs tandkødet. Det er her de fleste har problemer med at nå ud, og derfor anbefaler vi altid brug af både tandtråd og mellemrumsbørster, så man undgår bakterieansamlinger, der på sigt kan føre til alvorlige tand- og mundsygdomme.

Hos Tandteam Harley giver vi individuel vejledning til, hvordan du bedst kan holde tænder og mund rene og dermed forebygge de mest almindelige sygdomme.

 

[buttons]