38 34 45 05

Studierabat op til 15%

Vi ved, at det for mange studerende ikke er et besøg hos tandlægen, der er i højsæde og som prioriteres, når der er lidt ekstra tilbage i pungen.

Det behøver imidlertid ikke at være omkostningsfuldt at gå til tandlægen mens du studerer og får SU. Et af de bedste midler til at få en hurtig og billig tur hos tandlægen, vil altid være at pleje sine tænder rigtig godt. To gange dagligt tandbørstning og en hyppig brug af tandtråd, er den bedste metode til at holde caries væk fra dine tænder, og det vil derfor ikke kræve en omfattende tandbehandling, når du kommer forbi vores klinik.

Plejer du dine tænder godt, vil det som regel dreje sig om en tandrensning en gang årligt, og vi anbefaler alle unge studerende at prioritere det højt. Regelmæssige besøg hos tandlægen, kan nemlig sikre, at dine tænder og mund holder sig sunde og raske og have en forebyggende effekt på tandsygdomme og caries. Det er altså en god investering i fremtiden at sørge for at pleje sine tænder i ungdommen – både selv derhjemme i dagligdagen og hos tandlægen til de regelmæssige tandeftersyn.

Hos os i Tandteam Harley på Nørrebro vil vi gerne tilbyde studierabat for vores patienter, der studerer, så vi kan sikre, at tandlægebesøgene bliver overholdt og samtidig ikke tømmer pengepungen.

Her kan du læse lidt om, hvad vi giver studierabat til:

Hvis du kan vise et gyldigt studiekort inden vi begynder på din behandling, giver vi 15 pct. studierabat på alle ydelser, der ikke er sygesikringstilskud til.

Når du er fyldt over 18 år giver det offentlige tilskud til en række behandlinger hos tandlægen. Hvis du gerne vil læse mere om, hvilke behandlinger, der gives tilskud til, kan du klikke her. Har du nogle spørgsmål til vores priser, og hvilke behandlinger vi giver studierabat, er du velkommen til at kontakte os i klinikken på telefon 38 34 45 05.

Søger du en billig tandlæge på Nørrebro, der leverer behandlinger af høj kvalitet, er vi hos Tandteam Harley dit rigtige valg.

Læs mere om tilskudsmuligheder

Se vores priser

[buttons]