38 34 45 05

Behandlinger

Tandteam Harley på Nørrebro består af et professionelt team af tandlæger og tandplejere, der tilsammen har kompetencerne til at udføre alle tænkelige behandlinger. Hvad end du skal have foretaget et rutinemæssigt tandeftersyn eller en avanceret kosmetisk operation, står vi klar til at vise vores ekspertise inden for tandlægefaget.

Lige meget hvilken behandling vi udfører, er patienten og dennes velbefindende altid i centrum. Vores vigtigste mission er, at få vores patienter til at føle sig trygge og afslappede, når de ligger i tandlægestolen, så de ikke længere skal være bange, når tiden for det halvårlige tandeftersyn nærmer sig. For at mindske tandlægeskræk, gør vi os umage for at forklare vores behandlinger, inden vi påbegynder dem. Du vil vide præcis, hvad der kommer til at ske, når du ligger i stolen, da vi på denne måde undgår ubehagelige og uventede situationer. Vi mener, at de bedste resultater opnås gennem god dialog og inddragelse af patienten i behandlingen.

En anden vigtig del af at få vores patienter til at føle sig godt tilpas er at tilbyde smertevenlige behandlinger. Ved jævnligt at efteruddanne vores personale og konstant at følge den teknologiske udviklingen inden for tandlægeudstyr, kan vi tilbyde vores patienter høj faglighed i alle vores behandlinger. Vi benytter os bl.a. af smertefri laser og den nye bedøvelsesmetode Sleeper One, et computerstyret doseringsapparat, som sikrer vores patienter en mere præcis lokalbedøvelse.

Hos Tandteam Harley udfører vi bl.a.:

[buttons]