38 34 45 05

Akut tandlæge på Nørrebro

Har du akut behov for en tandlæge på Nørrebro?

Det er vigtigt at reagere, hvis du oplever smerter eller andet ubehag i dine tænder eller mund, som du normalt ikke plejer at have. Tandpiner og andre gener i tænder og mund er nemlig et tegn på, at der er noget galt og der er meget sjældent at de forsvinder af sig selv. Ofte er der bagvedliggende grunde til at der lige pludselig sker ændringer i tænder, tandkød og resten af munden. Vi anbefaler vores patienter altid at reagere med det samme. På den måde kan du få lindret dine smerter og tandlægen kan finde årsagen til at de opstod.

Har du akut brug for en tandlæge på Nørrebro, så kontakt hurtigst muligt klinikken. Vi tilbyder vores kunder smertelindrende behandling samme dag – hvor der dog kan være lidt ventetid.

Uden for klinikkens åbningstid henvises til: Tandlægevagten, Oslo Plads 14, 2100 København Ø (ved Østerport Station).

Åbningstider
Hverdage: kl. 20.00 – 21.30
Lør-, søn- og helligdage:
kl. 10.00 – 12.00 og kl. 20.00 – 21.30
Kan kontaktes på info@tandvagt.dk

Bemærk venligst:

  • Ingen tidsbestilling
  • Alle patienter får tilskud til behandling mod forevisning af det gule sygesikringsbevis
  • Behandling foretages kun mod kontant betaling af patientandelen (vi modtager dankort)

HVAD KAN DU SELV GØRE NÅR UHELDET ER UDE – INDEN DU BEGIVER DIG TIL TANDLÆGEN:

Tandpine: Hvis tandpinen er vedvarende og kommer fra tandkødet i et mellemrum, kan du forsøge at rense med tandtråd, da årsagerne kan være indpressede madrester mellem tænderne.
Hvis tandpinen er længerevarende (mere end 5-10 min) skal du opsøge akut tandlægen med det samme. Et par Panodiler kan afhjælpe symptomerne, men fjerner ikke årsagen, så det er vigtigt at få en tandlæge til at kigge på dine tænder.

Knækket/brækket tand: Har du knækker eller brækket et område af din tand, skal du henvende dig til din akutte tandlæge hurtigst muligt. Det er en god idé at rense området med vand for at fjerne snavs og skidt. Er du hævet kan du ligge et koldt omslag om din kind, som kan dæmpe din hævelse en anelse. Husk at gemme tanden eller fligen af tanden fugtigt for eksempel i mælk eller vand og medbring den til tandlægen.

Udslået, løse/skæve tænder: Hvis du har fået udslået en tand, er det meget vigtigt, at du ikke sætter tanden på plads, det skal gøres af en tandlæge. Det bedste du kan gøre er at opbevare den udslåede tand i munden, da det forlænger dens levetid væsentligt. Du skal opsøge din tandlæge hurtigst muligt, hvis det sker, da det kan være muligt for tandlægen at sætte din naturlige tand på plads igen.

Brud på kæben: Det er meget vigtigt, at du undgå at bevæge kæben, og at du opsøger akutmodtagelsen hurtigst muligt. Har du smerter kan du bruge et koldt omslag til at dæmpe dem.

Bid i tunge eller læbe: Brug en ren klud som kompres på området, pres stopper nemlig blødningen. Du kan reducere hævelsen med et koldt omslag. Hvis blødningen ikke stopper, bør du opsøge en akut tandlæge eller skadestue.

Har du brug for en akut tandlæge, så kontakte os i dag.

[buttons]